ΥΛΙΚΑ:
1 Φλυτζάνι
1 Αυγό
1 Πρέζα αλάτι
1 Φλυτζάνι λιωμένο βούτυρο
Μερέντα και μπισκότο
(Μπανάνες)
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το γάλα, το αυγό, το αλεύρι και χτυπάμε με το σύρμα να γίνουν χυλός . Μ” ένα πινέλο βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά . Παίρνουμε μια κουτάλα χυλό και ρίχνουμε προσεκτικά σ΄όλη την επιφάνεια του τηγανιού . Αφήνουμε 1-2 λεπτά να ψηθεί η μια πλευρά και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά να ψηθεί και η άλλη πλευρά . Κάνουμε την ίδια διαδικασία ώσπου να τελειώσει ο χυλός .Τις βάζουμε σε ένα πιάτο και τις αλείφουμε με μερέντα ,τριμένο μπισκότο και μπανάνες.
Καλή σας όρεξη!!!