Κρέπες Γλυκές

ΥΛΙΚΑ:

1 Φλυτζάνι

1  Αυγό

1  Πρέζα αλάτι

1  Φλυτζάνι λιωμένο βούτυρο

Μερέντα και μπισκότο

(Μπανάνες)

Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το γάλα, το αυγό, το αλεύρι και χτυπάμε με το σύρμα να γίνουν χυλός . Μ” ένα πινέλο  βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά . Παίρνουμε μια κουτάλα χυλό και ρίχνουμε προσεκτικά σ΄όλη την επιφάνεια του τηγανιού . Αφήνουμε 1-2 λεπτά να ψηθεί η μια πλευρά και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά να ψηθεί και η άλλη πλευρά . Κάνουμε την ίδια διαδικασία ώσπου να τελειώσει ο χυλός .Τις βάζουμε σε ένα πιάτο και τις αλείφουμε με μερέντα ,τριμένο μπισκότο και μπανάνες.

Καλή σας όρεξη!!!