ΠΑΓΩΤΟ KINDER BUENO ME NUTELLA

bueno

Υλικά Συνταγής

 

  • 150γρ. Νutella
  • 250γρ. Γάλα Φουντουκιού
  • 4 Κρόκους Αβγών
  • 100γρ.Ζάχαρη Άχνη
  • 150γρ. Κρέμα Γάλακτος Πλήρης
  • 4 Μπάρες Σοκολάτας Kinder Bueno σε κομματάκια

 

 

Σε μικρό κατσαρόλι ζεσταίνετε 3κ.σ. γάλα, προσθέτετε 50γρ. Nutella και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει καλά. Σε ένα μπολ χτυπάτε τους 4 κρόκους αβγών με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνει μια αφράτη κρέμα. Ρίχνετε μέσα στο μπολ και το ζεστό μείγμα γάλα-Nutella και το ανακατεύετε. Τέλος προσθέτετε και το υπόλοιπο γάλα και τη κρέμα γάλακτος και τα χτυπάτε καλά με αβγογδάρτη ή μίξερ χειρός. Βάζετε το μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη να παγώνει. Κάθε μισή ώρα το βγάζετε και το χτυπάτε για να μη δημιουργηθούν κρύσταλλοι. Μόλις έχετε ένα μαλακό παγωτό, προσθέτετε τα 100γρ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου ή λιωμένη-και τα θρυμματισμένα κομμάτια από τις δύο μπάρες Kinder Bueno και ανακατεύετε με μια μεταλλική κουτάλα. Το ξαναβάζετε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Όταν σερβίρετε γαρνίρετε με θρυμματισμένα κομμάτια από τις δύο υπόλοιπες μπάρες ή με Nutella μαλακωμένη.

Σχολιάστε

Top