Πιστοποίηση του σχολείου μας ως Πρωταθλητής Ενταξιακού Αθλητισμού στο Παγκόσμιο δίκτυο των Σχολείων Ενταξιακού Αθλητισμού των Special Olympics 2019

Το 1ο ΕΠΑΛ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Πιστοποιήθηκε σε σχολείο Πρωταθλητής Ενταξιακού Αθλητισμού και συμμετέχει στο Παγκόσμιο δίκτυο των Σχολείων Ενταξιακού Αθλητισμού των Special Olympics με την συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παίζουμε Μαζί – Μαθαίνουμε Μαζί» που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σκοπός του προγράμματος μέσα από τον Αθλητισμό είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών και της ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία σε μία ομάδα, σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Μέσα από το πρόγραμμα δίνεται η δυνατότητα να εμπνέονται οι μαθητές μας προς ένα μέλλον ανοιχτό προς όλους απαλλαγμένο προς φοβίες εκφοβισμούς και διαχωρισμούς.

 

Σχολείο Πρωταθλητής Ενταξιακού Αθλητισμού! Ένα σχολείο που έχει αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα, που κάνει πράξη την ένταξη και τη συνύπαρξη! Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στον Διευθυντή κο Νίκο Παυλίδη! Ραντεβού το Σεπτέμβρη #playunified #LearnUnified #specialolympicshellas

Αλεξάνδρα Βουγιούκα
Διευθύντρια Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης