Το σχολείο μας

Ευχόμαστε σε όλους καλο καλοκαίρι !!

  Είμαστε ένα σχολείο μέσα στο πράσινο και τα χρώματα..

  Η παρούσα εφημερίδα είναι μια όμορφη προσπάθεια των παιδιών μας μέσα από τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε στα πλαίσια του μαθήματος ΤΠΕ.

  Στην καρτέλα Άρθρα θα βρείτε κείμενα με επιμέλεια των μικρών μας μαθητών. Στην καρτέλα ΤΠΕ βρίσκετε ένα δείγμα από τις ψηφιακές υλοποιήσεις που έγιναν κατά τις τηλε- εκπαιδεύσεις στο μάθημα της πληροφορικής (ΤΠΕ) ενώ η καρτέλα Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες εμπεριέχει ένα δείγμα κατασκευών από τους μικρούς μας καλλιτέχνες..
  Στόχος της εφημερίδας μας ήταν να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να καλλιεργήσουν ικανότητες συνεργασίας, να αναπτύξουν τις συντακτικές τους ικανότητες και τελικά να παράγουν ποιοτικό ψηφιακό περιεχόμενο..Στα δεξιά της σελίδας μπορείτε να επιλέξετε από το πτυσσόμενο μενού την στήλη που σας ενδιαφέρει για να δείτε τα αντίστοιχα άρθρα μας σε ομαδοποιημένη μορφή.
  Θα βρείτε τις στήλες Αθλητισμός/Πολιτισμός, Περιβάλλον/Φύση, Ιστορία, Τεχνολογία, Μουσική/Χορός, Το νησί μας και Γενικά. Εδώ υπάρχουν πολλά άρθρα με διάφορα θέματα που ανέπτυξαν τα παιδιά.
  Η εφημερίδα μας θα ενημερώνεται συνεχώς με νέες δημιουργίες…
  Καλή πλοήγηση!!

  Το σχολείο μας!!!

  Το σχολείο μας!!!