Η ιδιαίτερη διατροφή ξένων χωρών

Σας αρέσουν τα μπισκότα; Αν ναι… ξανασκεφτείτε το!
Στο Omachi του Τόκιο οι σφήκες παγιδεύονται, αποξηραίνονται και ενώνονται με τη νόστιμη ζύμη για να γίνουν ένα τραγανό μπισκοτάκι!
Σκουλήκια που μεγαλώνουν σε φοινικόδεντρα είναι ένας εκλεκτός μεζές για τους κατοίκους της Νέας Γουινέας .Τους ψήνουν πρώτα στα κάρβουνα και ύστερα τους σερβίρουν σε φύλλα μπανανιάς !
Επίσης γνωστοί για τις ιδιαιτερότητες τους στα φαγητά είναι και οι Ιάπωνες , οι οποίοι προτιμούν τα έντομα βρασμένα ή τηγανισμένα σε σάλτσα σόγιας και ζάχαρης !
Τι κι αν ο σκορπιός τους απειλεί με το κεντρί του ; Οι Κινέζοι δε μασάνε και τον… μασάνε αφού πρώτα τον τηγανίζουν, τον σουβλίζουν ή τον κάνουν σούπα με πατατούλες και καροτάκια!
Δώστε στους Νοτιοκορεάτες νύμφες μεταξοσκώληκων και πάρτε τους την ψυχή! Τις τρώνε ως μεζεδάκια στα μπαρ και στις ταβέρνες . Γευστικότατα! Λένε πως είναι σαν να τρως φυστίκι με γέμιση φουα γκρα!!!
Συλαίου Μαρία
Τζιούτζιου Ελένη
Μίζα-Ιορδανίδου Δέσποινα
Ποιμενίδου Μαρίνα
Ένα σχόλιο στο Η ιδιαίτερη διατροφή ξένων χωρών
Σχολιάστε
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Φοβερό!!!!