ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ

Από τις πρώτες μέρες της νέας σχολικής χρονιάς, εμείς οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού αποφασίσαμε μαζί με τους καθηγητές μας να δημιουργήσουμε τη δική μας ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα.

Έτσι μετά από πολλή συζήτηση και συνεργασία ξεκινήσαμε με το πρώτο φύλλο της εφημερίδας και με τα πρώτα θέματα της. Η εφημερίδα μας απευθύνεται σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, καθώς και σε σχολεία άλλων περιοχών, όπως επίσης και σε γονείς ή φίλους που θέλουν να πληροφορηθούν, να μάθουν και να διασκεδάσουν.

Μέσα από την εφημερίδα μας, θα γνωρίσουμε το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Δηλαδή πως εργάζεται, πως συντάσσει τα άρθρα του, από πού αντλεί πληροφορίες αλλά θα μάθουμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Επίσης θα ενημερώνουμε τους συμμαθητές μας για τις διάφορες εκδηλώσεις της περιοχής μας αλλά και θα παρουσιάσουμε βιβλία, ταινίες ή τραγούδια που προτιμάμε.

Επιπλέον, θα γράφουμε τα προβλήματα του Δήμου μας, έτσι ώστε να γίνουν γνωστά για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Θα μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να μοιραζόμαστε με όλους τα ενδιαφέροντα μας. Είναι μια καλή εμπειρία για εμάς αλλά και για το σχολείο μας.

Top