Όλοι μαζί μπορούμε! Βιωματικό παιχνίδι στο σχολείο μας

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Riche2 Partageons ensemble la passion des jeux Ας μοιραστούμε όλοι μαζί το πάθος των αγώνων, οι μαθητές του σχολείου μας, σε ομάδες έπαιξαν το παιχνίδι διαφυγής  Generation 2024 Escape Game.

Το Generation 2024 Escape Game είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για να προάγει το πνεύμα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων μέσω των καθολικών, αθλητικών και πολιτιστικών αξιών του. Μέσω του παιχνιδιού, οι μαθητές ελληνόγλωσσοι και αλλόγλωσσοι προσπάθησαν να λύσουν γρίφους και να αντιμετωπίσουν σωματικές και αθλητικές προκλήσεις, αναπτύσσοντας παράλληλα νέες γνώσεις. Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος των παιχνιδιών απαιτούσε  διεπιστημονικότητα και στόχευε  σε εγκάρσιες δεξιότητες όπως προσοχή, συνεργασία, απόκτηση κοινής κουλτούρας, σεβασμός κανόνων, προφορική γλώσσα.

Καλλιεργήσαμε μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας υποστήριξης  συνεργασίας , αλληλοσεβασμού , χαρήκαμε μαζί και βιώσαμε  μέσω της προφορικής γλώσσας και της γλώσσας του σώματος,  την απόκτηση νέων δυνάμεων , το πώς να ενεργούμε  για τον εαυτό μας , για τους άλλους, για τον κόσμο. NATHALIE

Partageons ensemble la passion des jeux

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης