Ανακαλύπτοντας τη δημιουργικότητα των μαθητών

Από την Χριστίνα Τσαγρή

Με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου  κατά το επόμενο σχολικό έτος, το σχολείο μας  χαίρεται να ανακοινώσει  διαγωνισμό λογοτύπου και στιχούργησης ύμνου που θα διεξαχθεί φέτος με σκοπό την ταυτοποίηση του σχολείου μας.

Όλοι οι μαθητές του σχολείου μας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους και τις ιδέες τους χωρίς να χρειάζονται καλλιτεχνικές ικανότητες, καθώς η απεικόνιση του λογότυπου μπορεί να είναι εικαστική αλλά και ψηφιακή.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα σύντομο κείμενο που θα εξηγεί το τι συμβολίζει το λογότυπο που δημιουργήσατε. Εκτός από το λογότυπο έχουμε και τη δυνατότητα δημιουργίας ύμνου και έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να βυθιστούμε στον καταπληκτικό κόσμο των λέξεων χωρίς δεύτερη σκέψη. Η προσθήκη στοιχείων που αντιπροσωπεύουν την ιστορία, τις αξίες και τις φιλοδοξίες του σχολείου μας είναι αρκετά σημαντική αλλά όχι απαραίτητη. Λόγω ελλιπούς συμμετοχής μαθητών, ο διαγωνισμός πήρε παράταση μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και οι υπεύθυνοι καθηγητές καθώς και η κριτική επιτροπή θα χαρούν να δουν τα έργα όλων μας. Τα τρία καλύτερα έργα θα τεθούν σε διαδικασία επιλογής του πιο αντιπροσωπευτικού έργου για το σχολείο μας.

Οι νικητές θα βραβευτούν σε ειδική τελετή που θα λάβει χώρα στο σχολείο μας το επόμενο σχολικό έτος

Top