ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ!

- Πλένετε 3 κλαράκια δεντρολίβανο και αφού τα σκουπίσετε καλά τα τοποθετείτε σε ένα μουκάλι , γυάλινο.
- Προσθέστε 7 κόκκους πιπεριού
- Με τη βοήθεια ενός χωνιού, γεμίστε το μπουκάλι με λάδι, 1 λίτρο.
- Φυλάξτε το σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για 3 εβδομάδες, ανακινώντας το ανά διαστήματα.
Είναι ιδανικό για ψητό κρέας και ψάρι.
Σχολιάστε
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

