7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Επιμέλεια: Τσέλα Μιρντίτα, Τζοϊτης Τάσος
Την Τετάρτη, 26 Απριλίου και ώρα 9.00π.μ. στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου πραγματοποιήθηκε το 7ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στο οποίο συμμετείχαν πολλά σχολεία του νομού μας. Το σχολείο μας, 4ο Γυμνάσιο Πύργου, παρουσίασε δύο προγράμματα στο πλαίσιο δράσεων των Προγραμμάτων Σχολικών δραστηριοτήτων.
Συγκεκριμένα το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα με τίτλο «Ανάσες…ψίθυροι…κραυγές της φύσης» παρουσίασε μία ψηφιακή ιστορία η οποία απέδειξε ότι ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος μόνο για την καταστροφή αλλά με θέληση και προσπάθεια μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα.
Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος με τίτλο «Τα βγάλαμε στη φόρα» παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική εφημερίδα, τα ψηφιακά εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν , άρθρα και εργασίες ψυχαγωγίας της εφημερίδας.
Ήταν μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.
Σχολιάστε
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.


