ΥΛΙΚΑ
- Δύο κιλά γάλα
- Μία φλιτζάνα και μισή ζάχαρη
- Μία φλιτζάνα αλεύρι
- Μία φλιτζάνα σιμιγδάλι
- 5 αυγά
- 50 γραμμάρια βούτυρο
- 3 βανίλιες
- 1 ξύλο κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το αλεύρι και το σιμιγδάλι σιγά σιγά ώσπου να πήξει. Το βγάζουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε και το βούτυρο. Τα ανακατεύουμε καλά και το αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς.