Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το κονιάκ, το ξυσμα πορτοκαλιού, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το αλάτι. Τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και τα προσθέτουμε. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το ρίχνουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε με κουτάλι. Προσθέτουμε τις σταφίδες. Μοιράζουμε σε λαδωμένα φορμάκια μιας χρήσης. Ψήνουμε τα κεκάκια στους 170 οC για 30′ στις αντιστάσεις. Αν ψήσουμε σε αέρα, στους 160 οC για 20-25′.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει