Μαθητικός Διαγωνισμός Χορού ΄΄Beweg dich!΄΄

Bildung1

Schultanzwettbewerb ,,Beweg dich!’’ 

Mach einfach mit!

Η γερμανόφωνη εκπαιδευτική ομάδα των τμημάτων Α΄ Γυμνασίου σας προκαλεί και προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: ,,Beweg dich!’’  (=Κουνήσου!)

Με αφορμή το τραγούδι  ,,Ich bin cool!’’ καλείστε να συνθέσετε τη δική σας χορευτική ομάδα και να δημιουργήσετε μια χορογραφία. Έπειτα, μαγνητοσκοπήστε την και στείλτε την σε εμάς.

Tanzen ist Träumen

Όροι συμμετοχής στο Διαγωνισμό

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, Γυμνασίου & Λυκείου. Η σύνθεση των ομάδων καθώς και ο αριθμός των μελών σε καθεμία από αυτές είναι κατ΄επιλογήν.
  • Οι συμμετέχοντες/-ουσες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψηφιακή κάμερα, κινητό τηλέφωνο ή οποιοδήποτε μέσο καταγραφής κινούμενης εικόνας και ήχου. Μετά από σχετική άδεια από τη Διεύθυνση του σχολείου δίνεται η δυνατότητα  χρήσης του γυμναστηρίου για τη λήψη, καθώς η χρήση του κινητού τηλεφώνου δεν επιτρέπεται στο σχολικό χώρο.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί η προσκόμιση στη Διεύθυνση του σχολείου της ενυπόγραφης  γονικής συγκατάθεσης για ανάρτηση φωτογραφίας / βίντεο στη σχολική ιστοσελίδα. Το έντυπο θα το αναζητήσετε από την καθηγήτρια των Γερμανικών, την κυρία Βόμβα Σ.
  • Οι συμμετοχές θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση rhodesmusikschule@gmail.com και μέχρι 30 – 05 – 2014. Στο E-Mail, που θα έχει θέμα: ΄΄Ich bin cool: παράδοση εργασίας΄΄ πρέπει να αναγράφονται τα ονόματα των συμμετεχόντων καθώς και το τμήμα τους.
  • Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από τη γερμανόφωνη εκπαιδευτική ομάδα, η οποία και θα επιλέξει την καλύτερη προς δημοσίευση  στην  Ηλεκτρονική Εφημερίδα του σχολείου.
  • Στη συνέχεια δίνονται – προαιρετικά – κάποιες ενδεικτικές χορευτικές κινήσεις.  

 

Καλή επιτυχία!

Η γερμανόφωνη εκπαιδευτική ομάδα της Α΄ Γυμνασίου

Διακουράκη Έφη

Λυκοπάντη Νεφέλη

Μανουσάκη Χριστίνα

Ξίπα Σταματία

Παναγιωτοπούλου Παναγιώτα

Πρεάρης Γιώργος

Σακελλαρίδης Φάνης

 

ich bin cool

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε το τραγούδι

Σχολιάστε

Top