Άγρια ζώα διαγωνίζονται για την πιο αστεία φωτογραφία

00000977_t

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας Comedy Wildlife Photography Awards έχει καθιερωθεί ως ο πιο αστείος διαγωνισμός φωτογραφίας και κάθε χρόνο έχει τις εικόνες να το αποδείξει.

Για τον διαγωνισμό του 2020, που υμνεί αστείες στιγμές της άγριας ζωής κι έχει σχεδιαστεί με στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στη φύση, ανακοινώθηκαν 44 φιναλίστ.

Ο διαγωνισμός που θεσπίστηκε από τους επαγγελματίες φωτογράφους και φανατικούς οικολόγους, Paul Joynson-Hicks και Tom Sullam έχει ως στόχο, πέρα από το να προσφέρει γέλιο, να ευαισθητοποιήσει για την άγρια ζωή και συνδιοργανώνεται από το The Born Free Foundation.

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί σε ένα πλήθος από τοποθεσίες, από την Ινδία έως την Σκοτία και από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τα Κανάρια Νησιά έως το Εθνικό Πάρκο Ετόσα στη Ναμίμπια.

Οι φωτογραφίες ενός παπαγάλου που «καλεί σε κοινωνική απόσταση», ενός ψαριού που εμφανίζεται να χαμογελάει και μίας αρκούδας που «χαιρετάει φιλικά» είναι ανάμεσα σε αυτές που πέρασαν στην τελική φάση των φετινών βραβείων.

00000990_t

agria-zoa-diagonizontai-gia-tin-pio-asteia-fotografia

agria-zoa-diagonizontai-gia-tin-pio-asteia-fotografia (1)

Το πρώτο βραβείο είναι ένα σαφάρι διάρκειας μίας εβδομάδας στην Κένυα, ενώ υπάρχει και ένα Βραβείο People’s Choice, για το οποίο ο καθένας μπορεί να ψηφίσει κάνοντας κλικ στην αγαπημένη του εικόνα.

ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2020

ΝΙΚΗΤΕΣ 2020

Για το 2021 ο διαγωνισμός ξεκινά στις 1 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: https://m.naftemporiki.gr

Σχολιάστε

Top