Αποκριάτικο πάρτι του 22ου Δημ. Σχ. Θεσσαλονίκης

10978509_722875957828670_2710648707066835447_n[1]

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου το σχολείο μας, το 22ο Δημ. Σχ. Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το αποκριάτικο πάρτυ του στο ξενοδοχείο PortoPallace. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1 έγραψαν τις εντυπώσεις τους…..

Το ξενοδοχείο ήταν υπέροχο! Είχε μία μεγάλη πίστα και πολύ δυνατή μουσική! Τα τραπέζια και οι καρέκλες ήταν ντυμένες με άσπρα πέπλα.  Είχε πάρα πολύ κόσμο. Είχε πάρα πολλές σερπαντίνες και την περισσότερη ώρα παίζαμε με αυτές. Φτιάχναμε βουνά από σερπαντίνες!

Αξέχαστος θα μας μείνει ο μάγος και τα ταχυδακτυλουργικά του! Αυτό που μας έκανε πιο πολύ εντύπωση ήταν το πορτοφόλι που μόλις το άνοιγε έβγαινε φωτιά, και ότι από το καπέλο του έβγαλε ένα ζωντανό περιστέρι. Μας παρουσίασε πολλά μαγικά κόλπα, όπως να ενώσει μαντίλια χωρίς κόμπο, να κάνει κόκκινο ένα πολύχρωμο μαντίλι και να κάνει μαντική. Στο τέλος μας πρόσφερε όλους από ένα παστέλι!

Όλοι μας ντυθήκαμε με τις αγαπημένες μας στολές και το διασκεδάσαμε. Άλλοι ποντικάκια, Έλσα, χάρος, νίντζα, αστυνομικίνα, άλλοι ζορό, πριγκίπισσες, κινέζες, πάντως όλοι ενθουσιασμένοι! Ελπίζουμε και του χρόνου να περάσουμε το ίδιο όμορφα!

Θεά , Σερλοκ Χολμς, θεά Δήμητρα, θεός Πλούτωνας, Δημήτρης, Αγάθη

Σχολιάστε

Top