Με αφορμή τις γιορτές που πλησιάζουν και στο πλαίσιο της γνωριμίας μεταξύ των μελών του eTwinning στο ευρωπαϊκό έργο “Active Student, Active Citizen”, πραγματοποιήθηκε σήμερα μια τηλεσυνάντηση με τη συμμετοχή αρκετών σχολείων: το Δημοτικό Νεοχωρούδας με τις Ε΄και ΣΤ΄τάξεις, της Πάτρας, της Αριδαίας, οι δύο τάξεις(Ε΄και ΣΤ΄) του Δημοτικού Σχολείου Μεσημερίου–Επανομής, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο της Πολωνίας, που είχαν τη δυνατότητα να συνδεθούν.
Στόχος της συνάντησης ήταν τα παιδιά να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν ευχές τόσο στα αγγλικά όσο και στη μητρική τους γλώσσα, και να ευχηθούμε όλοι μαζί για μια καλή συνεργασία στο έργο μας, το οποίο αποσκοπεί να κινητοποιήσει τους μαθητές ώστε να γίνουν ενεργοί πολίτες.
Δημιουργήσαμε ένα συνεργατικό χριστουγεννιάτικο padlet στο οποίο όλα τα σχολεία μοιραστήκαμε όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές.
πατήστε εδώ




