Με μεγάλη χαρά το σχολείο μας επισκέφθηκε το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση, στο πλαίσιο του νέου πολιτιστικού προγράμματος της Στέγη Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας παρακολούθησαν την παράσταση «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον», σε σκηνοθεσία Δήμος Αβδελιώδης, ένα έργο βαθιά συγκινητικό και διαχρονικό, που ανέδειξε με μοναδικό τρόπο τη δύναμη της αφήγησης, τη σημασία της μνήμης και την αξία των ανθρώπινων ιστοριών.
Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια πολύτιμη βιωματική εμπειρία για τους μαθητές μας, καθώς τους έφερε σε επαφή με τον κόσμο του θεάτρου, τη λογοτεχνία και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Μέσα από την τέχνη είχαν την ευκαιρία να αισθανθούν, να προβληματιστούν και να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε δράσεις που ανοίγουν δρόμους στον πολιτισμό, καλλιεργούν την αισθητική των μαθητών μας και ενισχύουν την αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία.
