Μουσικη

Μουσικη

Out Of My Head

Ένας μουσικός ύμνος από έναν από τους αγαπημένους μου άγγλους καλλιτέχνες και πιο αγαπητούς στο χώρο της μουσικής, John Newman. Οι στίχοι αυτού του κομματιού λένε κάποιες από τις μεγάλες αλήθειες που κρύβει η αγάπη, όπως ο συγκεκριμένος στίχος που λέει «γιατί ν’ αγαπήσεις όταν ξέρεις ότι στο τέλος θα πονέσεις;». Και πέρα απ’ όλα είναι ένα υπέροχο κομμάτι με μια υπέροχη μελωδία, όχι σαν τις συνηθισμένες καθημερινές μελωδίες που ακούμε κάθε μέρα. Θα συνιστούσα σε όλους σας να το ακούσετε.

Κώστας Σεγιάτης (Αλ3)

[video https://www.youtube.com/watch?v=BFxKFyJxevY nolink]

Robbie Williams: Έρχεται στην Ελλάδα για συναυλία στις 20 Ιουνίου!

Η πρώτη μεγάλη συναυλία του επόμενου καλοκαιριού ανακοινώθηκε ήδη. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και ίσως τον πιο επιτυχημένο βρετανό τραγουδιστή των τελευταίων δεκαετιών. Ο Robbie Williams θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο TerraVibe στις 20 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Rockwave Festival, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής!

Ο 40χρονος πλέον Williams μάς συστήθηκε τη δεκαετία του 1990 μέσα από το δημοφιλές boyband Take That και κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει από την πεντάδα, κυκλοφορώντας με τεράστια επιτυχία το 1997 τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «Life thru a Lens».

Έκτοτε έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατ. βραβεία, έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία και έχει δεκάδες επιτυχίες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, καταφέρνοντας να επεκτείνει το ρεπερτόριό του και να «δαμάσει» τη δημόσια εικόνα του, που ουκ ολίγες φορές απασχόλησε τα ΜΜΕ…Έξι από τους δίσκους του φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα:

1.6 εκατομμύρια το 2006!

Αυτό που όλοι του αναγνωρίζουν είναι ότι είναι ένας από τους κορυφαίους «διασκεδαστές» στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, με επιτυχίες που πλέον τραγουδάνε πολλές διαφορετικές γενιές θαυμαστών.

 

Πληροφορίες: Γιάννης Νάκος (Α2)

 

[video https://www.youtube.com/watch?v=ULTtWUZhD9c nolink]

 

Σχολιάστε

Top