Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ελιάς οι μαθητές του σχολείου μας δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχαν μαζί με την Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς τους στη συγκομιδή ελιών από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται στον αύλιο χώρο του σχολείου. Στη συνέχεια μαθητές και εκπαιδευτικοί γεύτηκαν την περσινή σοδιά ελιάς συνοδεία με ψωμί, λαδορίγανη και αγουρέλαιο . Τέλος για να κατανοήσουν οι μαθητές την διαδικασία παραγωγής της ελιάς και τα στάδια παραγωγής ελαιόλαδου πραγματοποιήθηκε προβολή powerpoint για το σκοπό αυτόν.