Οι εντυπώσεις των μαθητών για την σχολική εκδρομή στον Άλιμο

Tην εκδρομή  στον Άλιμο την περίμενα πως και πώς γιατί το σχολείο μας είχε περίπου 2 χρόνια να πραγματοποιήσει εκδρομή εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης που έφερε η πανδημία του covid19.  Στη διαδρομή από τη κατοικία διαμονής μου έως και τον Άλιμο μέσα στο λεωφορείο παρατήρησα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.  Βρίσκεται στο Νέο Φάληρο του Πειραιά απέναντι από το Γεώργιος Καραϊσκάκης έχει χωρητικότητα 11.500 θεατών και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της Ελλάδος .Στο στάδιο ειρήνης και φιλίας κατοικοεδρεύει η ομάδα ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι η αγαπημένη μου ομάδα, είμαι οπαδός της και θαυμαστής της για τα τρόπαια που έχει κατακτήσει σε πολλά σπουδαία αθλήματα!

Α.Ι Τμήμα Β.Ο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη διαδρομή για να φτάσουμε στη καφετέρια του Αλίμου μου έκανε εντύπωση  ένα «ψάρι που το λένε Σάββα και τρώει πλαστικά» Η ιδέα του ανακυκλόψαρου φαίνεται πολύ επιτυχημένη αν κρίνει κανείς από την κοιλιά του πεινασμένου Σάββα που είναι γεμάτος με πλαστικά μπουκάλια!!!

Κ.Α Τμήμα Β.

 

 

 

 

 

Café κ Φαγητό στο Penarrubia

Ήταν ο καλύτερος προορισμός την πιο ηλιόλουστη ημέρα του Νοεμβρίου!!! Το café βρίσκεται σε μια υπέροχη μαγευτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα!!!  Το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό μας έδωσε καταλόγους  για να δούμε τα προϊόντα και να παραγγείλουμε. Παρήγγειλα ένα τσάι και ένα τοστ και έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος!! Λίγο πριν φύγουμε γνώρισα και τον υπεύθυνο του Cafe και τον ευχαρίστησα για την περιποίηση και την πολύ καλή υποδοχή που είχαμε εγώ/οι συμμαθητές μου και οι εκπ/κοί μου στο χώρο του café. Θα ήθελα σύντομα να ξανά πάμε!!!

Ζ. Λ. Τμήμα  Δ.Ο