Champions League / Μεταγραφικά Σίριαλ

Champions League

   Ενώ φαινόταν πως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου Champions League ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, ηττήθηκε από την Τσέλσι με 2-0, κάτι το οποίο εξέπληξε το ποδοσφαιρικό κοινό. Σκόρερ υπήρξαν οι Mason Mount και Timo Werner. Ακόμα, παρά την πολύ καλή πορεία της Παρί, η Σίτι κατάφερε να την αφήσει εκτός τελικού με σκόρερ τον Riyad Mahrez, ο οποίος σκόραρε δύο φορές.

    Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη στο “Ντραγκάο” της Πόρτο με τους δύο φιναλίστ να έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους, καθώς το γήπεδο ήταν μισογεμάτο.

    Το αποτέλεσμα ήταν ευνοϊκό για την Τσέλσι καθώς κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0  της Σίτι. Ο τρανός σκόρερ ήταν ο K. Havertz ο οποίος έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Όμως υπήρξε ένας σοβαρός τραυματισμός του Kevin De Bruyne, ο οποίος άφησε το ματς καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Τέλος ο Τούχελ παρόλο που ανέλαβε την ομάδα σε όχι τόσο καλή κατάσταση κατάφερε να την κάνει Πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια.

Μεταγραφικά Σίριαλ

    Ανακοίνωσε Γιόβιτς η Άιντραχτ

    Η Άιντραχτ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς με εξάμηνο δανεισμό από τη Ρεάλ. Επέστρεψε στη Φρανκφούρτη μετά από ενάμιση χρόνο ο Σέρβος φορ.

    Στη Μίλαν ο Μάντζουκιτς

   Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν επέκτασης για ακόμα μία σεζόν.

    Επίσημα στην Μίλαν ο Ντέιβις

    Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, Μπεν Ντέιβις, από την Πρέστον αντί 1.800.000 ευρώ.

Πηγές :

https://www.google.com/search?q=champions+league&oq=cha&aqs=chrome.0.69i59j69i57j35i39j0i67l2.1910j1j9&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#sie=lg;/g/11fks91v3s;2;/m/0c1q0;mt;fp;1

Γιώργος Λάμπρου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης