Επίσκεψη -προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ν. Σμύρνης

tree

Την Παρασκευή 7-4-2017 στις 1:30 μμ περίπου 25 μαθητές του του 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης ( μαζί με τις καθηγήτριες Φιλίππου Κατερίνα-φυσικός και Αφροδίτη Σκούμπη-πληροφορικός)  επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν. Σμύρνης (Αρτάκης 34), όπου  πρόσφεραν τσάντες με συσκευασμένα είδη διατροφής και υγιεινής καθαριότητας με σκοπό να διανεμηθούν σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας και σε ανέργους ενόψει της πασχαλινής περιόδου.ethelo

 

Τα προϊόντα διανέμονται δωρεάν από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση. Η προμήθεια των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καλύπτεται πλέον μόνο από δωρεές και χορηγίες ευαισθητοποιημένων πολιτών, συλλογικών φορέων και επιχειρήσεων. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τα κοινά και ως μέλη της κοινωνίας των πολιτών, αποφάσισαν να υποστηρίξουν την κοινωνική δομή, τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, να αναλάβουν ενεργό δράση και να συμβάλλουν με τη σειρά τους στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων.

Τα  παιδιά με τη συνδρομή τους και την εθελοντική τους προσφορά βίωσαν την ενεργό πολιτειότητα και την αλληλεγγύη και  μετέφεραν το μήνυμα, ότι όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη και κανείς δεν είναι μόνος του σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που όλοι βιώνουμε.

 

Σχολιάστε

Top