ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ (σχ. έτος 2023-2024)

ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ !!!

Με υπερηφάνεια και χαρά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές/ μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα για τη γνώση και την εκπαίδευση. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Β΄Λυκείου  Χριστίνα Αγγελή  που προκρίθηκαν στην πρώτη φάση του  Πανελλήνιου διαγωνισμού Φυσικής που διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών περνώντας στη 2η φάση.

Η συμμετοχή σε αυτούς τους διαγωνισμούς αποτελεί μια αξιόλογη εμπειρία για τους μαθητές, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να συναγωνιστούν με τους καλύτερους στον τομέα τους, να αναπτύξουν  τις δεξιότητες και  τις γνώσεις τους, και να κατανοήσουν τη σημασία της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης.

Επιπλέον, θέλουμε να τονίσουμε τη σημασία της συμμετοχής σε αυτούς τους διαγωνισμούς, όχι μόνο για την ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων, αλλά και για την προώθηση της εκπαίδευσης και της παιδείας στην κοινωνία μας.

Είμαστε περήφανοι για τους μαθητές μας που αγωνίστηκαν με τόσο ζήλο και αφοσίωση, και δεν μπορούμε παρά να τους συγχαρούμε για την προσπάθεια τους και τα εξαιρετικά αποτελέσματά τους. Ακόμη και αν κάποιοι δεν καταφέρανε να διακριθούνε, θα πρέπει να θυμούνται  ότι ο σκοπός της συμμετοχής δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και ο αγώνας για την κατάκτησή της. Είστε όλοι νικητές για την προσπάθειά σας και την αφοσίωσή σας στην εκπαίδευση.

 Από το σύλλογο διδασκόντων

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης