Συμμετοχή στο PYLEA MUN – Empowering Tomorrow

Συμμετοχή στο PYLEA MUN – Empowering Tomorrow

Στις πρόσφατες εργασίες του PYLEA MUN, με θέμα GA “Human Rights or Cultural Relativism: Can Universal Norms Truly Exist? Are international human rights genuinely universal, or do they impose Western values on diverse cultures?” οι μαθητές μας διακρίθηκαν για τις δεξιότητές τους στη διπλωματία, την επιχειρηματολογία και τη συνεργασία.

Η Καππά Μαρία απέσπασε τον τίτλο Most Outstanding Delegate, ενώ όλα τα παιδιά απέδειξαν την ικανότητά τους να συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις, να υποστηρίζουν τις θέσεις τους με επιχειρήματα και να εργάζονται ομαδικά με ευγένεια και σεβασμό.

Η διοργάνωση ήταν υποδειγματική, υψηλού επιπέδου, και αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα εκπαιδευτικής προσφοράς προσφέροντας στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνουν σε διεθνή θέματα, να αναπτύξουν ηγετικές δεξιότητες και να συνειδητοποιήσουν τη δύναμη της συνεργασίας και της καινοτομίας για ένα βιώσιμο μέλλον.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την εξαιρετική συμμετοχή τους!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης