ΑΚΡΙΤΕΙΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

wuUY1

Στο δροσερό και πανέμορφο ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ πραγματοποιούνται κάθε χρόνο οι κορυφαίες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου με την επωνυμία «ΑΚΡΙΤΕΙΑ», που αποτελούν εδώ και δεκαετίες την κορύφωση του θερινού κύκλου πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Τα «ΑΚΡΙΤΕΙΑ» σημείο αναφοράς στον πολιτιστικό χάρτη της περιοχής, αποτελούν ουσιαστική «όαση» πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας, αλλά και μέσο «ψυχικής ανάτασης» σε μια περίοδο όπου κυριαρχούν αρνητικά συναισθήματα απόρροια των προβλημάτων της καθημερινότητας και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Πολιτιστικές δραστηριότητες από πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία της περιοχής, θεατρική παράσταση, αγώνες ποδοσφαίρου, χάντμπολ, παιδικό πανηγύρι, μουσικές συναυλίες για μικρούς και μεγάλους, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας είναι ένα μικρό δείγμα των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται τις ημέρες αυτές και μπορεί να παρακολουθήσει ο επισκέπτης.

Το τετραήμερο αυτό, των πολιτιστικών, αθλητικών εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με γνωστούς ερμηνευτές, το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου ανήμερα της γιορτής του Άγιου Παντελεήμονα προστάτη του όμορφου τόπου μας.

http://www.proinos-typos.gr/gr/2011-04-08-04-56-28/7292—-l-2013r.html

 

Οι αρθρογράφοι :

Τσοπριάδου Άννα

&

Λαφαζανίδου Γεωργία

 

 

Σχολιάστε

Top