“Ποιος είναι ο τελευταίος;”.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου θα προβληθεί η ταινία (ντοκιμαντέρ)
“Ποιος είναι ο τελευταίος;”.
Διοργανωτής αυτής της προβολής είναι το διεθνές φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με υπεύθυνη την Λευκοθέα Καρτασίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΠΑΜΑΚ.
Χάρη στο καλά οργανωμένο πρόγραμμα, βασισμένο στην έννοια της συμπεριληπτικής θεατρικής μελέτης, παιδιά διαγνωσμένα στη “διαταραχή αυτιστικού φάσματος”, αποκτούν την ικανότητα να σκεφτούν και να επικοινωνήσουν μ’ έναν ευέλικτο και δημιουργικό τρόπο. Καταφέρνουν να κάνουν φίλους, επιτυγχάνουν εντυπωσιακά επίπεδα στην ανάπτυξη του ταλέντου τους στον τομέα της δραματικής τέχνης, του χορού και του τραγουδιού.
Στο τέλος της προβολής, θα ακολουθήσει συζήτηση με τη Λευκοθέα Καρτασίδου και την Τριάδα Μαλκότση (Ιατρός-Ακτινολόγος Διευθύντρια τμήματος μαστού Γ.Π.Ν. Παπαγεωργιου) και μητέρα της Εύας, παιδιού με αυτισμό, διαχειρίστρια της εκπαιδευτικής ιστοσελίδας eva-edu.gr
Η προβολή του ντοκιμαντέρ, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας www,mousikotropo.gr, προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες ενημερώσεις και πληροφορίες για να συνδεθούν.
Η δράση παρέχεται εντελώς δωρεάν, μια προσφορά του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Διοργανωτές: Δημοτικό Ωδείο Λάρισας – Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων
Πληροφορίες: 2410 536-886 & 531-960
0
Απήχηση
0
Αλληλεπιδράσεις
Η προώθηση δεν είναι δυνατή
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση