Κομψή με λευκό φανελάκι

Αγαπητές φίλες ,

Σε αυτή  τη στήλη θα μιλήσουμε για την μόδα και πιο συγκεκριμένα για την εφηβική μόδα.  Θα μιλήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ντύνονται οι έφηβες  στο σχολείο και στις εξόδους τους , χωρίς υπερβολές. Ακόμη μέσα από τις προτάσεις για ντύσιμο , θα μιλήσουμε για τον λάθος τρόπο με τον οποίο ντύνονται οι έφηβες σήμερα.

Φέτος είναι στη μόδα το all time classik λευκό φανελάκι , κατά προτίμηση σε βαμβακερό ύφασμα. Ένας εύκολος και κομψός τρόπος για να το συνδυάσετε είναι με ένα ψηλόμεσο  skinny tzin με σκισίματα στα γόνατα. Μην χαλάσετε το ντύσιμό σας επιλέγοντας τεράστια σκισίματα. Μπορεί να είναι στη μόδα και φέτος τα σκισίματα αλλά πλέον έχει περάσει ο καιρός που τα υπερβολικά σκισίματα ήταν μοντέρνα. Φέτος κυριαρχούν τα πιο minimal σκισίματα. Ένα elegant πανωφόρι για το ντύσιμό σας είναι η πλεκτή , μακριά ( έως τα γόνατα) ζακέτα , σε αποχρώσεις γκρι , μπεζ ή μαύρο ( αν προτιμάτε τα σκούρα χρώματα ). Επίσης , τα λευκά snicker θα απογειώσουν το σύνολό σας. Τέλος ,  για ακόμα περισσότερη λάμψη χρησιμοποιήστε τα χρυσά αξεσουάρ. Φορέστε κρίκους σε ό,τι σχήμα και μέγεθος προτιμάτε και συνδυάστε τους με έναν sik συνδυασμό από βραχιόλια.

Όσο αφορά το χτένισμά σας μπορείτε να κάνετε μια  χαλαρή  , ατημέλητη γαλλική πλεξούδα. Σήμερα τα γρήγορα , χαλαρά , ατημέλητα  χτενίσματα είναι μοντέρνα. Αν όμως προτιμάτε τα πιο συνηθισμένα χτενίσματα μπορείτε να κάνετε μια » αυστηρή » , ψηλή αλογοουρά ή να τα αφήσετε κάτω. Για να δώσετε χρώμα στο πρόσωπό σας χρησιμοποιήστε ένα lip gloss σε αποχρώσεις του ροζ. Η επιλογή είναι δική σας , κατά προτίμηση όμως μη χρησιμοποιήσετε πολύ σκούρες αποχρώσεις.  Ακόμη για να τονίσετε τα μάτια σας βάλτε λίγο μολύβι. Αν δεν προτιμάτε το μολύβι βάλτε λίγη maskara.

Και είστε έτοιμες να κάνετε θραύση με το συνολάκι σας !!!

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης