Κόβουμε τις πατάτες στο ίδιο μέγεθος. Αφού τις έχουμε καθαρίσει,τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό και τις αφήνουμε 15-20 λεπτά. Στεγνώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με μια καθαρή πετσέτα και τις τηγανίζουμε με αγνό ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα,όχι σε τηγάνι. Το λάδι πρέπει να είναι μπόλικο και να έχουν χώρο, οπότε δεν παραγεμίζουμε πολύ. Αν έχουμε πολλές πατάτες,απλά τηγανίζουμε δεύτερη φορά.Όσο οι πατάτες μας τηγανίζονται,δεν τις πειράζουμε ,τις τοποθετούμε στο τέλος σε ένα πιάτο με χαρτί για λίγα λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε λίγο αλάτι.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει