Στο πλαίσιο του δημιουργικού προγράμματος «Τραγουδώντας …τους ποιητές», τα παιδιά εργάστηκαν με κέφι και φαντασία πάνω στα έργα δύο κορυφαίων δημιουργών: του Οδυσσέα Ελύτη και του Μάνου Ελευθερίου.
Συγκεκριμένα, αφού γνώρισαν 6 μελοποιημένα ποιήματα του Ελύτη και 4 του Ελευθερίου, «έπαιξαν» μαζί τους και δημιούργησαν τις δικές τους εργασίες.
Η προσπάθειά τους κορυφώθηκε με μια ανοιχτή παρουσίαση, όπου η παιδική δημιουργικότητα συνάντησε τη μουσική: παράλληλα με την έκθεση των έργων των μαθητών/τριών, οι παρευρισκόμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτά τα ποιήματα ζωντανά, ερμηνευμένα μοναδικά από δύο εξαιρετικούς τραγουδιστές που πλαισίωσαν την εκδήλωσή μας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει