Η αυλή του σχολείου μας μετατράπηκε σε έναν ζωντανό, πολύχρωμο χώρο χαράς, συνεργασίας και δημιουργικής απασχόλησης. Μέσα από κινητικά και επιδαπέδια παιχνίδια, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου είχαν την ευκαιρία να κινηθούν, να αλληλεπιδράσουν και να συνεργαστούν με φυσικό και ευχάριστο τρόπο.
Ιδιαίτερη αξία είχε η συμμετοχή μαθητών από το Δημοτικό, οι οποίοι συμμετείχαν στις δραστηριότητες, μοιράστηκαν εμπειρίες και υποστήριξαν τα μικρότερα παιδιά με ενθουσιασμό και υπευθυνότητα. Αυτή η συνεργασία όχι μόνο ενίσχυσε τις σχέσεις μεταξύ των μαθητών, αλλά συνέβαλε σημαντικά και στην ομαλή μετάβαση των παιδιών του Νηπιαγωγείου στο νέο σχολικό περιβάλλον.
Η κοινή συμμετοχή στο παιχνίδι, που αποτελεί βασική ανάγκη και δικαίωμα κάθε παιδιού, λειτούργησε ως γέφυρα επικοινωνίας και ένταξης, ενισχύοντας την αποδοχή, τη συμπερίληψη και το αίσθημα του «ανήκειν».
Μια αυλή γεμάτη φωνές, γέλια και χέρια που ενώνονται στο παιχνίδι… γιατί έτσι χτίζονται οι πιο δυνατές φιλίες!

