Σχολείο της Φύσης σε Δράση
Με χαρά και ενθουσιασμό, οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή δραστηριότητα στο «Σχολείο της Φύσης». Αξιοποιώντας τον βοτανόκηπο που είχαν δημιουργήσει την περσινή χρονιά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν τα μυρωδικά που με αγάπη φύτεψαν και φρόντισαν
Η συγκομιδή αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία μάθησης. Οι μαθητές γνώρισαν από κοντά τη διαδικασία αποξήρανσης των βοτάνων, μαθαίνοντας πώς μπορούν να διατηρήσουν τα αρώματα και τις ιδιότητές τους με φυσικό τρόπο. Με προσοχή και συνεργασία, ετοίμασαν τα μυρωδικά για αποξήρανση, γεμίζοντας τον χώρο με υπέροχες μυρωδιές.
Παράλληλα, ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία του νέου λαχανόκηπου. Με εργαλεία στα χέρια και χαμόγελα στα πρόσωπα, τα παιδιά φύτεψαν τα πρώτα λαχανικά, βάζοντας τις βάσεις για μια ακόμη δημιουργική χρονιά.
Μέσα από τη δράση οι μαθητές έρχονται πιο κοντά στη φύση, αναπτύσσουν την υπευθυνότητα και καλλιεργούν την αγάπη για το περιβάλλον. Το «Σχολείο της Φύσης» συνεχίζει να αποτελεί πηγή γνώσης, εμπειρίας και έμπνευσης για όλους μας!

