«Με ρωτήσαν να τους πω ποιος είμαι»

SXOLEIO2

Είμαι δάσκαλος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου και φέτος (2017-18) διδάσκω στο ένα από τα δύο τμήματα της ΣΤ΄ τάξης.

Έχω σπουδάσει στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Λάρισας και έχω ολοκληρώσει την Εξομοίωση στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.

Έχω υπηρετήσει σε Ιδιωτικό σχολείο, σε Δημοτικό Σχολείο της Σαλαμίνας και τα περισσότερα χρόνια μου έχω οργανική θέση και υπηρετώ στο τωρινό μου σχολείο στο Κερατσίνι. Έχω διατελέσει στη θέση του Διευθυντή του σχολείου μου κατά την τελευταία διετία.

Κατέχω την Πιστοποίηση Α΄ & Β΄ επιπέδου στις Νέες Τεχνολογίες και  γνωρίζω την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα σε επίπεδο Β2.

Στη διάρκεια της υπηρεσίας μου έχω ασχοληθεί με Περιβαλλοντικά και Πολιτιστικά προγράμματα καθώς και με προγράμματα Αγωγής Υγείας κι έχω συμμετάσχει στο «Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών» του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Έχω βραβευτεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για εθελοντική δράση και ενθάρρυνση  συμμετοχής των μαθητών μου σε Περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Παιδικής Helmepa για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Με τους μαθητές μου έχουμε επίσης βραβευτεί σε Διαγωνισμό σχολικού εντύπου και σε Διαγωνισμό Παιδικού Παραμυθιού του Δήμου Κερατσινίου.

 

Το όνομά μου;

Κώστας Χατζηνικολής

https://www.youtube.com/watch?v=pSujHbm-rG8

 

Σχολιάστε

Top