Τι συμβαίνει με το αεροδρόμιο Ντένβερ;

Τι συμβαίνει με το αεροδρόμιο Ντένβερ;

 

Το αεροδρόμιο Ντένβερ της Αμερικής έχει τραβήξει την προσοχή των συνωμοσιολόγων εδώ και δεκαετίες. Οι υποψίες ξεκίνησαν μαζί με την κατασκευή του. Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που αναρωτήθηκαν γιατί να χτιστεί εξαρχής ενώ υπήρχε ήδη ένα αεροδρόμιο στο Ντένβερ το οποίο ήταν πολύ πιο κοντά στην πόλη και λειτουργούσε εξαιρετικά. Η περιέργεια κορυφώθηκε με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του αεροδρομίου καθώς και το γεγονός πως το αεροδρόμιο βγήκε 2 δισεκατομμύρια δολάρια πάνω από τον προϋπολογισμό, ένα ποσό εξωφρενικό ειδικά αν αναλογισθούμε την εποχή. Το συνολικό κόστος του αεροδρομίου ήταν 4,8 δις δολάρια.

 

Denver-airport-aerial-photo-map-AHLV2057Σε αεροφωτογραφία του αεροδρομίου Ντένβερ διακρίνεται το σχήμα του το οποίο θυμίζει το σύμβολο των Ναζί. Στην πινακίδα αναφέρεται πως το αεροδρόμιο χτίστηκε από την New World Airport Commission. Μια εταιρία η οποία στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτη.  Αυτό οδηγεί πολλούς στο να πιστεύουν πως το αεροδρόμιο στην πραγματικότητα χτίστηκε από τους ναζί. Τη θεωρεία αυτή ήρθε να ενισχύσει ένα γράμμα ενός παιδιού που πέθανε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς της Γερμανίας το οποίο βρίσκεται σε κοινή θέα στο αεροδρόμιο.

 

Ένα ανατριχιαστικό άγαλμα γνωστό ως “Blucifer” με κόκκινα μάτια που5eecdc8bd2765.image φωσφορίζουν κάνει ακόμη πιο ύποπτο το αεροδρόμιο. Πολλοί ισχυρίζονται πως  το άγαλμα αυτό συμβολίζει τους τέσσερεις καβαλάρηδες της αποκάλυψης. Το άγαλμα μάλιστα θεωρείται καταραμένο αφού «σκότωσε» τον κατασκευαστή του καθώς το έχτιζε, όταν ένα κομμάτι μάρμαρο του έπεσε στο κεφάλι. Ο Blucifer όμως δεν είναι το μόνο περίεργο άγαλμα στο αεροδρόμιο Ντένβερ. Στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, λίγο πιο κάτω από τον Blucifer βρίσκεται ο Ανούβις, ο αιγυπτιακός θεός του θανάτου.

 

i_jBZDdrVAgsbt1H1vzpNvvzK2_Pc6SW7ua7dDv6ul0Πέρα από τα αγάλματα, σύγχυση προκαλούν οι ποικίλες τοιχογραφίες που βρίσκονται στο εσωτερικό του αεροδρομίου. Πολλοί θεωρούν πως οι τοιχογραφίες αυτές κάνουν αναφορά στην αποκάλυψη, το τέλος του κόσμου ή τον πόλεμο. Κύριο παράδειγμα αποτελεί η τοιχογραφία αριστερά.

Εδώ απεικονίζεται ένας στρατιώτης φορώντας μάσκα αερίων να μαχαιρώνει ένα περιστέρι –σύμβολο της ειρήνης. Γύρω υπάρχουν παιδιά και γυναίκες που κλαίνε και θρηνούν.

 

Αυτά είναι ελάχιστα από τα ανεξήγητα πράγματα που συμβαίνουν στο αεροδρόμιο Ντένβερ και κάνουν τη φαντασία των συνωμοσιολόγων να οργιάζει. Ένας από τους εργάτες που συμμετείχε στην οικοδόμηση του αεροδρομίου ισχυρίζεται πως κάτω από το αεροδρόμιο έχουν χτιστεί πέντε κτίρια και υπόγειες σήραγγες που οδηγούν σε αυτά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το αεροδρόμιο είναι η «βιτρίνα» ενός υπόγειου καταφυγίου, σχεδιασμένο να προστατεύσει τους ελίτ ανθρώπους του κόσμου από την επερχόμενη αποκάλυψη.

 

Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει με το αεροδρόμιο Ντένβερ, όμως είναι δύσκολο όλα τα παραπάνω να θεωρηθούν απλές συμπτώσεις. Το σίγουρο είναι πως  αν όντως κρυβόταν κάτι πίσω από το αεροδρόμιο, δε θα είχε τόσα στοιχεία που το προδίδουν.

 

Γράφει η Λυδία

Πηγές:

https://www.vradini.gr/to-paraxeno-kai-anatrichiastiko-aerodromio-tou-ntenver/

https://youtu.be/NN8DO-Xv9wA

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Faerialarchives.photoshelter.com%2Fimage%2FI0000AjwndgCrnnE&psig=AOvVaw06o3jvlZHqJlujsyOUovAb&ust=1644858101856000&source=images&cd=vfe&ved=0CAkQjhxqFwoTCOCP6omU_fUCFQAAAAAdAAAAABAE

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.outtherecolorado.com%2Fnews%2Fblucifer-at-denver-airport-vandalized-with-graffiti%2Farticle_8c814634-57e2-5df3-9a62-799f7005ae26.html&psig=AOvVaw2Tpue5S-0Czy5EvJhXS5Na&ust=1644863891098000&source=images&cd=vfe&ved=0CAkQjhxqFwoTCICbqdGp_fUCFQAAAAAdAAAAABAJ

https://www.travelandleisure.com/airlines-airports/denver-airport/denver-international-airport-conspiracy-theories

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.reddit.com%2Fr%2FWTF%2Fcomments%2F2pmuhf%2Fcreepy_paintings_at_denver_international_airport%2F&psig=AOvVaw3vivg7vr8ditD6FNpwKrcp&ust=1644863943660000&source=images&cd=vfe&ved=0CAkQjhxqFwoTCKC03eqp_fUCFQAAAAAdAAAAABAK

 

Σχολιάστε

Top