Μαθητές σε ρόλο δημοσιογράφου

Με την τεχνική της συνέντευξης ήρθαν αντιμέτωποι οι μαθητές της Α’ και της Β’ Γυμνασίου στο πλαίσιο του μαθήματος της Καλλιέργειας του Προφορικού Λόγου. Με θέμα τη διατροφή, οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου κλήθηκαν να πάρουν συνεντεύξεις από διατροφολόγους, αθλητές και γυμναστές, ενώ οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου θα εργαστούν πάνω στη θεματική «Επάγγελμα – Εργασία» και θα πάρουν συνεντεύξεις από διάφορους επαγγελματίες. Καθώς, λοιπόν, ανέλαβαν οι ίδιοι τον ρόλο του δημοσιογράφου, επιστρατεύθηκαν οι ειδικοί, για να τους μυήσουν  στα μυστικά μιας πετυχημένης συνέντευξης.

Για τον λόγο αυτό τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου οι δημοσιογράφοι, κ. Άκης Σακισλόγλου και κ. Χάρης Δημαράς, επισκέφθηκαν το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και συναντήθηκαν με τους μαθητές μας με τους οποίους είχαν μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τη διεξαγωγή μιας συνέντευξης, αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να έχει το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Στη συνέχεια, οι κ. Σακισλόγλου και κ. Δημαράς είδαν τις ερωτήσεις, που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές, τους συμβούλεψαν και τους καθοδήγησαν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εργαστούν.

Έτσι, οι μαθητές μας ως επίδοξοι δημοσιογράφοι είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τις οδηγίες και τις συμβουλές, ώστε η συνέντευξη που θα πάρουν να είναι ουσιαστική και πετυχημένη. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί έπεται συνέχεια!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης