Υλικά
1 πακέτο ζύμη κουρού
1 αυγό
Καστανή ζάχαρη
Κανέλα
Άχνη ζάχαρη
Ξύλινα καλαμάκια ή μεγάλες οδοντογλυφίδες
Τρόπος παρασκευής
Αλείφουμε το φύλλο της ζύμης με το αυγό και πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη και κανέλα.
Κόβουμε το φύλλο στο πλάτος σε λωρίδες περίπου 2 εκ.
Διπλώνουμε την κάθε λωρίδα εναλλάξ, δημιουργώντας ένα δεντράκι, το στερεώνουμε με το καλαμάκι και το τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Αφού τελειώσουμε όλα τα δεντράκια πασπαλίζουμε με extra καστανή ζάχαρη και κανέλα.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Εναλλακτικά αντί για καστανή ζάχαρη και κανέλα, μπορούμε να αλείψουμε το φύλλο με λίγη μαρμελάδα που μας αρέσει ή πραλίνα χωρίς όμως να έχουμε αλείψει πρώτα το φύλλο με αυγό.

they must taste delicious!!!!
Ευχαριστούμε
Νοστιμιές !!!
Ευχαριστούμε
Πολύ ωραία ιδέα! Θα το δοκιμάσω, κι ας πέρασαν τα Χριστούγεννα!
Δεν πειράζει,άλλωστε είναι το ίδιο απολαυστικά και εντυπωσιακά και εκτός γιορτών !
Φαίνονται πολύ νόστιμα ! ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΆΣΩ !!!!!