Κατερίνα Παπαλεξάτου: Βράβευση και δεύτερη θέση στον διαγωνισμό για την οδική ασφάλεια Ι.Ο.ΑΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»

Σήμερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η απονομή των επαίνων από τον Αντιπεριφερειάρχη  Κεφαλληνίας & Ιθάκης κο Σταύρο Τραυλό στους δέκα μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό γνώσεων της ηλεκτρονικής εφαρμογής, η οποία δημιουργήθηκε για το σεμινάριο του Ινστιτούτου Οδικής  Ασφάλειας(Ι.Ο.ΑΣ) «Παύλος Μυλωνάς».

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανάμεσα στους βραβευθέντες μαθητές καμαρώσαμε και τη δικιά μας μαθήτρια, της Γ΄Τάξης του Γυμνασίου του σχολείου μας, Κατερίνα  Παπαλεξάτου, η οποία διακρίθηκε και  βραβεύτηκε για τη δεύτερη θέση που κατάφερε να κατακτήσει στο διαγωνισμό.

Η Κατερίνα μας έκανε υπερήφανους γι” αυτή της τη διάκριση η οποία για άλλη μια φορά φέρνει και την ίδια αλλά και το σχολείο μας σε μια εξέχουσα θέση. Παράλληλα, του προσδίδει μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια ενώ δικαίως αξίζει  να καυχάται ως ένα από τα λίγα σχολεία του νησιού που δουλεύει άοκνα και με συνέπεια έτσι ώστε κατακτήσει μια πρωτεύουσα θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα σχολεία του νησιού!

Επιπροσθέτως, υπενθυμίζουμε ότι στον εν λόγω διαγωνισμό ανήκει και ο 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ψηφιακής δημιουργίας για την οδική ασφάλεια στον οποίο διαγωνίζεται το Γυμνάσιο Μεσοβουνίων με Λυκειακές Τάξεις, καθώς συμμετέχει με ένα μικρού μήκους βίντεο σχετικό με την οδική ασφάλεια για την προστασία της ζώνης και του κράνους σε ανήλικους.

Καταληκτικά, αξίζει σε όλα τα παιδιά ένα τεράστιο μπράβο αλλά και στην Κατερίνα μας ιδιαίτερα αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, καλή αρχή στις απολυτήριες εξετάσεις της και πάντα διακρίσεις που θα γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια όχι μόνο την ίδια και τους δικούς της ανθρώπους αλλά και το μικρό αλλά τόσο αξιόλογο και θαυματουργό μας σχολείο, το Γυμνάσιο Μεσοβουνίων με Λυκειακές Τάξεις!

2

                                                                    Συγχαρητήρια Κατερίνα μας!!!

Αντζουλέτα ΑραβαντινούΜiddle Mountain College News, 29-05-2023

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ
Περί ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ 351 Άρθρα
Ονομάζομαι Ουρανία Τσούτση, είμαι Φιλόλογος και Διευθύντρια στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μεσοβουνίων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης