Επίσκεψη Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Την Τετάρτη 23 Νοεμβριου 2022 επισκέφτηκε το Σχολείο μας ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς κ. Μελισσάς Μιλτιάδης.

Η επίσκεψή του έδωσε μεγάλη χαρά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και τοπική κοινότητα.

Κατά την  διάρκεια της επίσκεψης  αυτής  πραγματοποιήθηκε, αρχικά, σύσκεψη στο γραφείο της διευθύντριας κ. Τσούτση Ουρανίας για τα προβλήματα του σχολείου, στην οποία παρευρέθηκαν η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσοβουνίων κ. Νικολετάτου Χάιδω και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Κολαΐτη Ισμήνη. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας να χαρακτηριστεί  ξανά το σχολείο δυσπρόσιτο, ώστε να δοθεί  ένα σημαντικό κίνητρο στους εκπαιδευτικούς να το επιλέγουν και να παραμένουν σε αυτό.

Στη συνέχεια ο κ. Μελισσάς συνομίλησε με τους μαθητές στο προαύλιο του σχολείου και τέλος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε την επόμενη επίσκεψη!

2n

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ
Περί ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ 403 Άρθρα
Ονομάζομαι Ουρανία Τσούτση, είμαι Φιλόλογος και Διευθύντρια στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μεσοβουνίων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης