Επίσκεψη Σχολικών Συμβούλων

Την Πέμπτη 23-03-2023 επισκέφθηκαν το σχολείο μας οι Σχολικοί Σύμβουλοι:

  • Αλίκη Γαλιατσάτου, Φιλόλογος (ΠΕ02) και
  • Ιωάννης Πολίτης, Χημικός (ΠΕ04.02).

SSSS_n

Αρχικά, τους Συμβούλους υποδέχθηκε στο γραφείο της η διευθύντρια του σχολείου, κα Ουρανία Τσούτση. Στη συνάντηση παρεβρέθηκε η πάρεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσοβουνίων, κα Χάιδω Νικολετάτου, η οποία παρουσίασε από κοινού με τη διευθύντρια το όραμα για την ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος.

Στη συνέχεια, έγινε προβολή των ηλεκτρονικών εργαλείων (padlet, σχολικό περιοδικό)  και των δράσεων του σχολείου (Erasmus, Epas, Βουλή των Εφήβων, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σχολικούς διαγωνισμούς) , την οποία επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός κα Ηρώ Λαδά με τη βοήθεια των μαθητών:

  • Νίκου Μπαρζούκα, ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική υποστήριξη
  • Κατερίνας Γαλιατσή, η οποία είναι η έφηβη βουλευτής του σχολείου για το σχολικό έτος 2022-2023 και
  • Ηλιάνας Γαλιατσή, η οποία είναι η αναπληρωματική  έφηβη βουλευτής του σχολείου για το σχολικό έτος 2022-2023.

Ακολούθησε διάλογος των Συμβούλων με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα στο γραφείο των καθηγητών.

Έπειτα, οι Σύμβουλοι ενημερώθηκαν για τη  ραδιοφωνική  εκπομπή του σχολείου, η οποία μαγνητοσκοπούνταν στο χώρο της βιβλιοθήκης και αφορούσε το European School Radio, υπό την επιμέλεια  του μουσικού κου Νίκου Σπηλιώτη. Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στα εργαστήρια Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας καθώς και στο χώρο του Γυμναστηρίου.

Οι μαθητές μας, για να τιμήσουν τους συμβούλους για την επίσκεψή τους,  παρουσίασαν χορευτικό για τον εορτασμό της εθνικής επετείου του 1821, το οποίο επιμελήθηκε η γυμνάστρια, κα Όλγα Παπαδάκη.

444444444444444444444_n

Τέλος, οι Σύμβουλοι εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για το έργο του σχολείου και αφού υποσχέθηκαν ότι θα παρέχουν την πολύτιμη στήριξή τους κάθε φορά που θα τους ζητηθεί, δέχθηκαν με χαρά τα συμβολικά δώρα που τους προσφέρθηκαν και αναχώρησαν για το Αργοστόλι.

Ουρανία Τσούτση, Middle Mountain College News, 23-03-2023

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ
Περί ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ 331 Άρθρα
Ονομάζομαι Ουρανία Τσούτση, είμαι Φιλόλογος και Διευθύντρια στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μεσοβουνίων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης