Τι μου αρέσει στο σχολείο και γιατί είναι σημαντικό το σχολείο;

Τι μου αρέσει στο σχολείο και γιατί είναι σημαντικό το σχολείο;

Οι μαθητές της Ε τάξης ρωτήθηκαν και αυτές ήταν οι απόψεις τους.

Ζ. Χ. Το σχολείο μου αρέσει γιατί βλέπω τους φίλους μου και μαθαίνω γράμματα.

Α. Ρ. Μου αρέσει που οι δάσκαλοι προσπαθούν να κάνουν το μάθημα ωραίο και διασκεδαστικό. Αν δεν πάμε σχολείο πώς θα μάθουμε;

Ε. Π. Στο σχολείο μου αρέσει να κάνω φίλους και θεωρώ ότι είναι σημαντικό γιατί μαθαίνουμε καινούρια πράγματα που μας κάνουν να είμαστε καλοί σε κάτι.

Β. Σ. Το σχολείο είναι σημαντικό γιατί ο άνθρωπος πρέπει να ξέρει τη γλώσσα του. Στο σχολείο κάνουμε καινούριους φίλους, μαθαίνουμε καινούρια πράγματα και πώς να απαντάμε σε ερωτήσεις και μαθαίνουμε να νοιαζόμαστε για τους άλλους.

Σ. Ζ. Στο σχολείο μπορείς να βρίσκεις τους φίλους σου και μαθαίνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν στη ζωή σου.

Μ. Κ. Το σχολείο είναι σημαντικό γιατί μαθαίνεις να φέρεσαι, μαθαίνεις καινούρια πράγματα και βλέπεις τους φίλους σου.

Δ. Φ. Μου αρέσει το σχολείο γιατί μαθαίνω καινούρια πράγματα και είναι σημαντικό για τα παιδιά γιατί μαθαίνουν να επικοινωνούν με τους άλλους.

Ε. Τ. Θεωρώ σημαντικό το σχολείο γιατί αν δεν μάθουμε θα μας κοροϊδεύουν και θα γίνουμε ρεζίλι και αν κάποια στιγμή στο μέλος ανέβουμε ψηλά στην ιεραρχία θα πρέπει να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις.

Γ. Δ. Στο σχολείο μου αρέσει που παίζω με τους φίλους μου και είναι σημαντικό γιατί μαθαίνουμε τρόπους συμπεριφοράς και καινούρια πράγματα.

Σ. Π. Μου αρέσει το σχολείο γιατί στα διαλείμματα παίζω με τους φίλους μου και είναι σημαντικό γιατί κάθε μέρα γίνομαι εξυπνότερος.

Ι. T. μου αρέσει το σχολείο γιατί κάνουμε πολλές δραστηριότητες, μαθαίνουμε για τον τόπο μας, κάνουμε ωραία πράγματα και περνάμε καλά.

Α. Κ. Το σχολείο είναι σημαντικό γιατί μπορούμε να σπουδάσουμε και να βρούμε δουλειά για να έχουμε τη δική μας οικογένεια. Κάνουμε πολλές κατασκευές και δραστηριότητες και περνάμε πολύ ωραία.

Κ. Χ. Μου αρέσουν οι εκδρομές που πηγαίνουμε και πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν στο σχολείο για να μάθουν γράμματα και να μπορέσουν να βρουν δουλειά όταν μεγαλώσουν.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης