Τη Δευτέρα 4 Μαΐου ομάδα μαθητών του σχολείου μας παρευρέθηκε στη βράβευση της Σχολικής Εφημερίδας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ορίζοντες». Αυτή τη φορά με 1ο βραβείο στα Δημοτικά Σχολεία και 2ο βραβείο για το τεύχος αφιέρωμα «Ενεργοί Πολίτες: από το σχολείο στην κοινωνία — από την τάξη στη δράση!».
Οι μικροί δημοσιογράφοι του σχολείου, όσοι δηλαδή είχαμε γράψει κάποιο άρθρο, μπήκαμε σε ένα λεωφορείο και πήγαμε στο ΣΕΦ. Εκεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν εφημερίδες από άλλα σχολεία και μας μίλησαν διάφορα σημαντικά πρόσωπα. Ανάμεσά τους και ο κύριος Γιώργος Λιάνης, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος δημοσιογράφος. Μας είπε ότι έχει ταξιδέψει σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και έχει πάρει συνέντευξη από πολλά διάσημα πρόσωπα της εποχής του. Στη συνέχεια η κυρία Αθηνά Γρέκα μας μίλησε για την αιμοδοσία που αποτελεί πράξης κοινωνικής προσφοράς και στο τέλος προχωρήσαμε στις βραβεύσεις.
Στο ΣΕΦ περάσαμε πολύ ωραία, γιατί είδαμε τις δουλειές των άλλων σχολείων και καταλάβαμε ότι ένα δημοτικό μπορεί να έχει μια καλύτερη εφημερίδα από κάποιο ΕΠΑΛ ή κάποιο πειραματικό σχολείο.
Της μαθήτριας της Ε τάξης Ι.Τ.




