Λειτουργία του edupass.gov.gr – Έκδοση Σχολικής Κάρτας (νέος τρόπος)

Αγαπητοί κηδεμόνες

Από Τρίτη 2/11/21 καταργείται η δήλωση του sef test που είστε υποχρεωμένοι να υποβάλετε στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/

Η δήλωση γίνεται πλέον στην νέα πλατφόρμα http://edupass.gov.gr/. Υπόχρεοι δήλωσης στην νέα πλατφόρμα είναι οι ανεμβολίαστοι μαθητές που υποβάλλονται σε self test κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη έως τις 12.00μμ και οι εμβολιασμένοι μαθητές μία και μόνο φορά. Για τους μαθητές που έχουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου, υπάρχει από το σύστημα η δυνατότητα εκτύπωσης της σχολικής κάρτας την οποία οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους και να την δείχνουν σε τυχόν έλεγχο.

Προσοχή : Η είσοδος των μαθητών θα γίνεται με ηλεκτρονική κατάσταση που θα εκτυπώνεται από το σχολείο και θα περιλαμβάνει ΜΟΝΟ τους μαθητές που έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα αρνητικό self test ή έχουν δηλώσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης . ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ .

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση του test στην πλατφόρμα http://edupass.gov.gr/.

Πριν ξεκινήσετε Για τη δήλωση θα χρειαστείτε: τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet , το ΑΜΚΑ σας ή το ΑΜΚΑ του παιδιού σας αν είστε γονέας ανήλικου μαθητή.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης