Γλαστράκια

Τα γλαστράκια του καλοκαιριού

summer flower potsΗ κηπουρική είναι μια δραστηριότητα που τα παιδιά αγαπούν ιδιαιτέρως. Εάν είστε από τους τυχερούς που διαθέτετε κήπο αξίζει να μάθετε στα παιδιά να αγαπούν και να περιποιούνται τα λουλούδια. Δώστε τους το χώρο τους και εμπιστευτείτε τους ένα κομμάτι ώστε να ασχοληθούν μαζί του φυτεύοντας φυτά ή δένδρα της αρεσκείας τους. Βέβαια μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά τα δικά σας πρωτότυπα γλαστράκια που θα διακοσμήσουν το κήπο και το σπίτι σας. Και πριν σκεφθείτε το κόστος αυτής της κατασκευής, να σας ενημερώσουμε ότι θα χρειαστείτε μόλις 3 υλικά που σίγουρα έχετε στο σπίτι.

Για τα πολύχρωμα γλαστράκια 

Τι θα χρειαστείτε

ποτήρια μεγάλα

μπαλόνια

Παίρνετε τα ποτήρια που έχετε επιλέξει. Εν συνεχεία παίρνετε ένα μπαλόνι μεγάλο και κόβετε το πάνω μέρος που είναι το στόμιο όπως είναι η φωτογραφία. Γεμίζετε το ποτήρι με νερό μέχρι τη μέση περίπου και το ντύνετε εξ ολοκλήρου. Το γλαστράκι σας είναι έτοιμο.

993939_575374815838918_1673872028_n

Εάν πάλι θέλετε μια πιο δημιουργική κατασκευή τότε θα χρειαστείτε πολύχρωμα πλαστικά καπάκια και μια γλάστρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε τα καπάκια με την ανάποδη πλευρά τους περιμετρικά της γλάστρας. Μια πολύχρωμη ιδέα διακόσμησης για να ανανεώσετε τον κήπο ή τη βεράντα σας

Πηγή: https://www.infokids.gr/ta-glastrakia-toy-kalokairioy/

Σχολιάστε

Top