Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Την ευκαιρία να επισκεφθούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είχαν οι δύο μεγάλες τάξεις (Ε” & ΣΤ’) του σχολείου μας την Τρίτη, 23 Απριλίου. Οι μαθητές μας περιηγήθηκαν στους χώρους του εκπαιδευτικού ιδρύματος και γνώρισαν τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές του.

Πρώτος σταθμός υπήρξε η βιβλιοθήκη, όπου με την αρωγή του υπεύθυνου προσωπικού, οι μαθητές διαπίστωσαν αφενός τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η καταλογογράφηση και ταξινόμηση των βιβλίων και αφετέρου το καθεστώς δανεισμού που ισχύει για τα μέλη της.

Στη συνέχεια, κι αφού έγινε ένα σύντομο πέρασμα από το πληθωρικό κυλικείο της φοιτητικής κοινότητας, τα παιδιά κατευθύνθηκαν σε μια αίθουσα διδασκαλίας και συνάντησαν τον κ. Αντωνιάδη Ιωάννη, πρόεδρο του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας καθώς και την κ. Αποστολίδου Ελισάβετ. Ο καθηγητής παρουσίασε σε αδρές γραμμές την πανεπιστημιούπολη, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σπουδών της σχολής που υπηρετεί και απάντησε με προθυμία στις απορίες των μαθητών.

Έπειτα, τη σκυτάλη πήρε ο κύριος Πανυτσίδης Κωνσταντίνος, ο οποίος μας υποδέχθηκε στο εργαστήριο της σχολής και μας έδειξε τον εξοπλισμό και τα προγράμματα που χρησιμοποιούν. Επιπλέον, μας εξήγησε πώς υλοποιούνται αυτά τα πιο πρακτικά μαθήματα των φοιτητών και πώς γίνεται η βαθμολόγησή τους.

Τελευταία στάση ήταν το μεγάλο αμφιθέατρο της σχολής. Εκεί, τα παιδιά συνομίλησαν με τον καθηγητή κ. Σπινθηρόπουλο Κωνσταντίνο, μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την υποδοχή και φιλοξενία που έλαβαν. Τον ευχαριστούμε κι εμείς θερμά!

IMG-af4c3094babc214fffa760d2f93d2ab6-VIMG-55460f7494007ccd16dbae242c1b3d85-VIMG-7ec0acd54c0b241a3d0b3c6dffbab302-V

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης