Υλικά για 6 άτομα
800 γρ. κολοκύθα
600 γρ. φύλλο κρούστας
200 γρ. ζάχαρη
2 βανίλιες
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
λίγο λάδι
λίγο νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και τρίβουμε την κολοκύθα.
Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι, τη ζάχαρη και τις βανίλιες.
Προσθέτουμε την κολοκύθα και ανακατεύουμε για 10 λεπτά.
Αλείφουμε με λίγο λάδι τρία φύλλα κρούστας.
Απλώνουμε λίγο από το μείγμα κολοκύθας και τυλίγουμε.
Συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα τρία φύλλα κρούστας την ίδια
διαδικασία.
Όταν τελειώσουμε τοποθετούμε τα τυλιγμένα φύλλα σε ένα ταψί
Ψήνουμε στους 180°C -200°C για μισή ώρα.
Σερβίρουμε αφού πασπαλίσουμε την πίτα με κανέλα και ζάχαρη άχνη.