Μια εκδρομή στα Χανιά

Χανιά

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 το μεσημέρι ξεκινήσαμε με την οικογένεια μου για μια εκδρομή στα Χανιά. Η διαδρομή ήταν πολύ ωραία και διασκεδαστική!

Φτάσαμε το απόγευμα. Στην αρχή κάναμε  μια βόλτα με το αυτοκίνητο μας σε όλα τα Χανιά και μετά πήγαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο όπου θα μέναμε, που βρισκόταν στην παλιά πόλη. Το δωμάτιο και γενικά το ξενοδοχείο δεν ήταν και πολύ καινούριο, αλλά αυτό ήταν που μας άρεσε και μας έκανε εντύπωση περισσότερο!
Κάθε μέρα πηγαίναμε βόλτες είτε για να φάμε, είτε για να δούμε καλύτερα την πόλη αλλά είτε και για ψώνια. Όσο περνούσε ο καιρός και πλησίαζε η μέρα που θα έπρεπε να φύγουμε στεναχωριόμασταν πολύ. Όμως σημασία είχε πως περνούσαμε καταπληκτικά!!!
Τελικά έφτασε η μέρα της αναχώρησης. Έτσι λοιπόν την Κυριακή μαζέψαμε τα πράγματά μας και ξεκινήσαμε. Στο γυρισμό κάναμε και μια στάση στο Ρέθυμνο. Εγώ κρατούσα την φωτογραφική μου μηχανή και κάνοντας μια μικρή βόλτα είχα ήδη μαζέψει πάνω από 20 φωτογραφίες από άρματα!!! Εκεί κάτσαμε το μεσημέρι και φάγαμε pizza! Όμως έπρεπε πάλι να φύγουμε.
Στο Ηράκλειο φτάσαμε το απόγευμα, και αν και δεν κάτσαμε πολλές μέρες αυτή η εκδρομή θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη!!!
Πηγή: www.youtube.com
Μαρία Περβολαράκη

Σχολιάστε

Top