Εξωγήινοι ένα άλυτο μυστήριο…

3

Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;

Κάποιοι λένε, ότι υπάρχει! Κάποιοι άλλοι είναι πιο επιφυλακτικοί.

Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ξέρουμε  αν και κάποιες φορές έχουμε ενδείξεις. Αυτό όμως δεν μας απαντά με σιγουριά στο αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι. Από ότι ξέρω οι άνθρωποι πάντα είχαν τέτοιες απορίες.  Ακόμη και οι αρχαίοι Έλληνες  ότι έβλεπαν στον ουρανό και δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν του έβγαζαν κι από ένα μύθο!  Έτσι απαντούσαν στις απορίες τους με μύθους. Εμένα όμως δεν μου φτάνουν οι μύθοι. Και νομίζω σε κανέναν σύγχρονο άνθρωπο.  Εμείς θέλουμε πραγματικές απαντήσεις, Και να έχουν και λογική! Αλλιώς δεν τις πιστεύουμε!

Υπάρχουν όμως ερωτήματα που ούτε οι επιστήμονες δεν τα ξέρουν.

Κάποιες φορές βλέπω στο διαδίκτυο διάφορα βίντεο με ιπτάμενους δίσκους, παράξενα πρόσωπα και διάφορα άλλα. Είναι όλα αυτά άραγε αληθινά; Αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία;  Μπορεί ναι, αλλά μπορεί και όχι.

Πολλές φορές γίνονται διάφορα πράγματα στον κόσμο, χάνονται άνθρωποι, πλοία, αεροπλάνα… Πού μπορεί να βρίσκονται; Ποιος τους πήρε; Μπορεί να τους πήραν αυτοί, οι εξωγήινοι… Αναπάντητο ερώτημα.

Μέχρι σήμερα οι προσπάθειές μας να έρθουμε σε επαφή με κάποιον εξωγήινο ή να εντοπίσουμε ίχνη του, δεν είχαν αποτέλεσμα. Πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δει παράξενα αντικείμενα στον ουρανό. Μήπως είναι UFO; Ακόμα δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση.

Παρόλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος θα συνεχίσει να ψάχνει. Γιατί η επιθυμία του για γνώση είναι ασταμάτητη.

Γιώργος Μιστίλογλου ΣΤ2

Σχολιάστε

Top