Healthy vs unhealthy food

Στα πλαίσια της ενότητας για τα τρόφιμα μιλήσαμε στο μάθημα των αγγλικών με την Α’/Β’ τάξη για healthy (υγιεινή) και unhealthy (ανθυγιεινή) διατροφή. Η υγιεινή διατροφή προσφέρει έναν γερό οργανισμό και ένα όμορφο σώμα σε αντίθεση με την ανθυγιεινή διατροφή που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό και καταστρέφει το σώμα.

Παρουσιάστηκαν μέσω flashcards και videos τρόφιμα και φρούτα, παίξαμε διάφορα παιχνίδια-guessing games wordwall games, running games-για να μάθουμε ευχάριστα το καινούριο λεξιλόγιο, μιλήσαμε και είδαμε μέσω της διατροφικής πυραμίδας food pyramid τι πρέπει να τρώμε και σε ποια συχνότητα. Τα παιδιά δημιούργησαν τρόφιμα με πλαστελίνη και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά υπέροχο..

Στο τέλος ζωγραφίσαμε τα τρόφιμα και φρούτα που μάθαμε και φτιάξαμε υπέροχες αφίσες με τα τρόφιμα που κάνουν τα δοντάκια μας χαρούμενα ή λυπημένα!!

Σχολιάστε