Στείλε το όνομά σου στον Άρη!

Η NASA, ανακοίνωσε ότι προσφέρει για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να στείλουν δωρεάν τα ονόματά τους στον Πλανήτη Άρη
Την ευκαιρία να δουν το όνομά τους να ταξιδεύει στον πλανήτη Άρη, δίνει η NASA σε όλο τον κόσμο.

Από το 2015 όταν η ΝASA ανακοίνωσε την πρόθεση να στείλει σε μικροτσίπ ονόματα πολιτών προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων ενδιαφερόμενων. Η τελευταία αποστολή στον Πλανήτη Άρη για εξερεύνηση (Mars 2020 Rover), τον Ιούλιο του 2020 πήρε μαζί της και ένα ειδικό microchip με εκατομμύρια ονόματα και αναμένεται να φθάσει στον Άρη τον Φεβρουάριο του 2021.

Η NASA, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, ανακοίνωσε ότι προσφέρει για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να στείλουν δωρεάν τα ονόματά τους στον Κόκκινο Πλανήτη και να πάρουν την «κάρτα επιβίβασης» για την επόμενη αποστολή.

Το μόνο που χρειάζεται να δώσετε είναι το όνομα, το email και τον ταχυδρομικό κώδικα σας, και θα έχετε ένα λογαριασμό για τις μελλοντικές αποστολές στην ακόλουθη διεύθυνση: https://mars.nasa.gov/participate/send-your-name/future.

«Πηγή: ανακτήθηκε από:  https://www.athensvoice.gr/life/technology/706341_nasa-steile-onoma-soy-ston-ari-me-tin-epomeni-apostoli» στις 4/4/2021.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης