Εκλογές 2023

Ακολουθώντας το παράδειγμα των μεγάλων, κάναμε κι εμείς εκλογές!!!Το καλοκαίρι έρχεται  και σκεφτήκαμε να ψηφίσουμε  για την αγαπημένη γεύση παγωτού,!
Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε και …τελείωσε  με το τραγούδι του Παγωτατζή !Όλοι βιαζόμασταν να προσέλθουμε  να προσέλθουμε στις κάλπες .
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος και η εφορευτική επιτροπή καθορίστηκαν με κλήρωση. Τυπώθηκαν τα ψηφοδέλτια, σχηματίστηκε ο εκλογικός κατάλογος με τους ψηφοφόρους σε αλφαβητική σειρά , ετοιμάστηκε το εκλογικό τμήμα και στήθηκε η κάλπη .Παραβάν ευτυχώς είχε μείνει στην τάξη από τις βουλευτικές εκλογές ….
Οι ψηφοφόροι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα με απόλυτη τάξη και ιδιαίτερη χαρά . Η εφορευτική επιτροπή και ο δικαστικός αντιπρόσωπος φρόντισαν ώστε η εκλογική διαδικασία να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα !
Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με μεγάλη προσοχή . Τα αποτελέσματα καταγράφηκαν στον πίνακα της τάξης ,αλλά και στα τετράδιά μας. Επιστρατεύσαμε τις μαθηματικές γνώσεις μας  για να επαληθεύσουμε  τα τελικά αποτελέσματα και τα παρουσιάσαμε στα τετράδιά μας και με εικονόγραμμα .
Η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων έγινε μέσα σε κλίμα έντονων πανηγυρισμών και τρελού ενθουσιασμού από το σύνολο των ψηφοφόρων .
Αναλυτικά αποτελέσματα
Α2 τάξη :
Συνδυασμός «Εδώ τα καλά παγωτά!!!»
Υποψήφιοι:
Παγωτό βανίλια
Παγωτό σοκολάτα
Παγωτό φράουλα
Παγωτό φιστίκι
Παγωτό μπανάνα
Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι : 21
Ψήφισαν : 18 μαθητές και μετά από απαίτηση των ψηφοφόρων προσήλθε και
ψήφισε η δασκάλα της τάξης και η δασκάλα της τάξης ΖΕΠ
Έλαβαν :
Παγωτό βανίλια : 3
Παγωτό σοκολάτα :7
Παγωτό φράουλα : 5
Παγωτό φιστίκι : 3
Παγωτό μπανάνα :1
Άκυρα :1
Συγχαρητήρια σε όλους , νικητές και ηττημένους , αλλά κυρίως
μπράβο στους ψηφοφόρους για την άψογη εκλογική συμπεριφορά και τον ενθουσιασμό με τον οποίο αγκάλιασαν την εκλογική διαδικασία!!!

Σχολιάστε