Θεατρική Παράσταση «Το νησί των Θησαυρών»

TO NISIΠέρυσι πήγα εκδρομή μαζί με την τάξη μου, για να παρακολουθήσουμε μια εντυπωσιακή θεατρική παράσταση με τίτλο »ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ».Θα σας πω τώρα λίγα πράγματα για την υπόθεση του έργου και τις εντυπώσεις μου.

Το θέμα που παρακολούθησα βασιζόταν σε μια πραγματική ιστορία.Ένα μικρό παιδί που δούλευε σε ένα καφενείο μαζί με τη μητέρα του,δεχόταν στο καφενείο αυτό επίσκεψη από έναν άγνωστο κύριο σχεδόν κάθε μέρα. Αυτός λοιπόν ο κύριος, μια μέρα ήρθε μαζί με τους συνεργάτες του και ζήτησαν από το παίδι να δούν την μητέρα του.Όταν ήρθε η μητέρα την πήραν και απείλησαν το παιδί ότι θα του δώσουν πίσω τη μητέρα του αν έρθει μαζί τους σε ένα μακρινό κυνήγι θησαυρού και το παιδί αποφάσησε να δεχτεί αυτήν την  μοιραία πρόκληση!!!!

Μετά από λίγες ήμέρες ο αρχηγός  πέθανε και η τρομερή είδηση δεν άργησε να την μάθει το μικρό παιδί το οποίο αποφάσισε να συνεχείσει και χωρίς τον αρχηγό αλλά με τους συνεργάτες  του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν πολλές συγκρούσεις με τις οποίες θα μάθουν όλοι, ακόμα και οι ακροατές του έργου ένα ηθικό δίδαγμα : «Δεν αφήνω τον άλλο να μου στερήσει το δικαίωμα να λέω την γνώμη μου και να πολεμώ για το σωστό»!!!!

Το  θεατρικό έργο που παρακολούθησα με έκανε να μάθω περισσότερα πράγματα και μου έδωσε , την χαρά να δώ αυτό το ενδιαφέρον έργο!!!!  Ελπίζω να έχω την τύχη να δώ ξανά αυτήν την εξαιρετική παράστασταση και να ταξιδέψω μαζί τους!!!!!

Μαρία Γιάννου ΣΤ1

Σχολιάστε

Top